top of page

Podrobnosti izziva

Pred tabo je zabaven izziv, ki bo ohranil tvoj um in telo na pravi poti ter te zabaval ob pričakovanju prazničnega zaključka leta.

Koncept je preprost: v prazničnem obdobju od 1. do 25. decembra vsakodnevno spremljaj koledar aktivnosti in sledi navodilom, ki ti jih prinaša. Naloge se bodo prikazovale 1 dan pred datumom. Šlo bo predvsem za telesne aktivnosti, ki te bodo razgibale, narisale nasmeh na obraz in ti pognale kri po žilah. Naloge niso prezahtevne, tako da brez skrbi, lahko se nam pridružiš. Športno obarvane izzive smo dopolnili tudi z vmesnimi 'cukrčki', kot so slastni praznični recepti in ustvarjalne ideje za prebuditev tvoje skrite ustvarjalne žilice.

 

Naš cilj je vzpodbujati zdrav način življenja ter kakovostno, ustvarjalno in predvsem povezovalno preživljanje prostega časa, ki se v današnjem hitrem in stresnem času vse prevečkrat izgublja. Predvsem december je navkljub svoji čarobnosti običajno precej natrpan mesec, kjer si pogosto pozabimo vzeti čas zase. S tem zabavnim izzivom te želimo vzpodbuditi, da si ga vzameš vsaj pol ure dnevno, se medtem sprostiš, odklopiš od skrbi in maksimalno uživaš.

 

Se nam pridružiš?

 

Tudi na nagrade nismo pozabili!

 

Spremljaj nas na Facebooku in Instagramu, kjer bomo pri posameznih izzivih podarili tudi lepa darila!

bottom of page